Vattenprov & vattenanalys

Vi utför vattenprov & vattenanalys i Umeå, Skellefteå och Örnsköldsvik.

Vattenprov & vattenanalys

Är du fastighetsägare och har egen brunn? Då bör du regelbundet testa ditt vatten. Enligt livsmedelverkets rekommendationer bör man ta ett vattenprov på sin brunn vart tredje år. Vi hjälper dig att utföra en vattenanalys, beställ ett vattenprov av oss som vi sedan analyserar genom vår partner Aqua Expert. När provsvaret av vattenanalysen kommit så återkopplar vi till er med förslag på eventuella åtgärder som vattenfilter eller liknande vattenrening om det skulle behövas. Vi anpassar systemet till just dina behov och hjälper dig med hela kedjan från analys till installation och service. Vi har lång erfarenhet och är experter på vattenprov och vattenanalys av grävda och borrade vattenbrunnar.

SÄKERSTÄLL KVALITETEN PÅ DITT DRICKSVATTEN MED EN VATTENANALYS

Vi hjälper dig att säkerställa att ditt vatten håller högsta kvalitet för en tryggare och hälsosammare vardag. Kontakta oss redan idag och boka en vattenanalys att ditt vatten. Från det att du skickat in provet så tar det ca 10 arbetsdagar innan du får svar på vattenprovet.

KVALIFICERADE & SÄKRA VATTENANALYSER

Vi använder oss av Aqua Experts analyspaket för vattenprov som innehåller allt du behöver: provflaskor, formulär och en svarsförsändelse. Enkelt, tydligt och bara att posta. Samtliga vattenanalyser utförs på ackrediterat laboratorium via Eurofins, vilket för dig som kund innebär att analysarbetet håller en hög kvalitativ nivå.